MAGNETISKEVIPPER VEJLEDNING

Vejledning

Magnetiskevipper vejledning

 

RYST
Ryst flasken i et par sekunder inden hvert brug. Forsegl flasken efter hvert brug for at forhindre, at produktet tørrer ud.
AFPRØV PÅ HUD
Ligesom ethvert makeup-produkt skal du prøve produktet ved hånden for at sikre, at du ikke er allergisk over for nogen ingredienser i produktet. Hvis der ikke opstår nogen reaktion, skal du fortsætte til påføring.
TRIMNING
Hvis du har brug for at trimme vipperne, skal du sørge for at klippe båndet, på enden af en magnet.
 
1. PÅFØR MAGNETISK LINER
Påfør eyelineren så tæt på dine vipper som muligt. Lav en linje så tyk som størrelsen på magneterne af vipperne. Sørg for at tegne en linie der dækker hele øjenlåget så magneterne i vippebåndet kan holde fast. En eyeliner-vinge er valgfrit. Vent 20-60 sekunder afhængigt af hvor meget liner du har brugt. Eyelineren skal være ca. 80% tør inden magnetiseringen virker. (Dette er meget vigtigt)
2. BLØDGØR MAGNETBÅNDET PÅ VIPPERNE 
Fjern vipperne fra vippeetuiet, og bøj forsigtigt øjenvippebåndet for at gøre det blødere og passende til netop din øjenform. 
3. PÅFØR MAGNETISKE ØJENVIPPER
Tag fat i midten af magnet​​båndet. Sørg for at midten af den magnetiske øjenvippe placeres på midten af dit øjenlåg. Lav først kontakt med det ydre hjørne, og tryk derefter forsigtigt vipperne ind på det indvendige hjørne. Få vipperne så tæt på dine naturlige vipper som muligt. Du kan klemme de naturlige og Magnetiskevipper sammen for at sikre, at dette sker. Hvis du har lange vipper, skal du sørge for at komme bag dine naturlige vipper, så de ikke forstyrrer eyeliner ved magnetkontakt. Når vipperne kommer i kontakt med eyelineren, skal du trykke vipperne på plads for at sikre, at de “sætter” sig
ordentligt.
 4. ANVEND EN ØJENVIPPEBUKKER (VALGFRIT)
Dette er fuldstændig op til dig - hvis du ønsker at anvende en øjenvippebukker, så kan du sagtens gøre det!
FJERNELSE & RENGØRING
FJERNELSE
Træk forsigtigt vipperne af dine øjne og rengør dine øjenlåg med en hvilken som helst oliebaseret makeupfjerner (Vi foreslår vores makeupfjerner, micellært vand, vandfaste makeup-servietter, kokosolie osv.). Varmt vand med en mild skrubning vil kunne få det af!
RENGØRING
Hvis der er nogen tørret magnetisk liner på magneterne, skal du bruge tommelfingerneglen til at ridse så meget af som muligt. Brug en makeup-serviet til forsigtigt at rense eventuelle rester a, på hver af magneterne. Brug også servietten til at rense magnetstrimlen i deluxeboksen af, magnetiser derefter vipperne tilbage i deluxeboksen! gør IKKE vipperne våde, da dette kan ødelægge deres krøller og form!
Press-on vejledning
SÅDAN PÅFØR DU DINE PRESS-ON NEGLE
1. Fjern al tidligere påført neglelak. Vask og tør hænder.
2. Skub neglebåndene tilbage ved hjælp af neglebåndsstangen og desinficer neglene med spritpuder.
3. Find din størrelse af negle ved at placere på fingeren og vælg størrelser, der passer bedst til dine naturlige negle.
4. Påfør et jævnt lag lim på naturlige negle og bagsiden af ​​glamnetiske negle.
5. Juster negle ved neglebåndslinjen og påfør i en nedadgående vinkel. Tryk fast og hold i 10-30 sekunder.
6. Påfør alle 10 negle og fil eller klip om nødvendigt for at opnå den ønskede form.
 
NEGLE TABS (VALGFRIT)
I pakken modtager du vores negle tabs, disse kan du anvende mellem din egen negl og vores press-on negle såfremt du ikke ønsker at bruge lim.
De holder neglene på plads, men ikke lige så kraftigt som med limen.
 
FJERNELSE TIPS
1. Læg neglene i blød i varmt vand i 20 minutter, eller indtil limen løsner sig.
2. Pil forsigtigt negle fra siden. Tving ikke fjernelse, læg neglene i blød igen, hvis det er nødvendigt.
3. Fjern overskydende lim med en buffer og fugt hænderne efter.
FORSIGTIG: Indeholder ethylcyanoacrylat. BÆNDER HUDEN ØJEBLIKKELIGT. UNDGÅ KONTAKT MED ØJNE, MUND OG HUD. HOLD DIG VÆK FRA BØRN. I tilfælde af øjenlågslimning: konsulter en læge. I tilfælde af hudklæbning: suges i vand og skilles forsigtigt fra hinanden. Må ikke anvendes omkring øjenområdet. Kassér al ubrugt lim efter brug.

Gratis fragt & dag-dag levering

Når du køber for over 449,-

Effektiv kundeservice

Vi løber gerne den ekstra kilometer for vores kunder.

100% tilfredshedsgaranti

eller pengene tilbage.

elsket af +10.000 kunder

Magnetiskevipper har over 8.000 danske glade kunder.