Hvis du passer godt på Magnetiskevipper, kan de bruges over 60+ gange. Sørg for, at du rengøre magneterne på vipperne efter hvert brug - husk også at lægge dem tilbage i boksen! Undgå vandkontakt med vipperne, da de kan miste krøllen & formen. Linerens levetid er ca. 6 måneder.

Vores magnetiske liner leveres ikke med vores magnetiske øjenvipper med undtagelse af vores pakketilbud.

Det korte svar er ja. Ingredienserne i Magnetiskevipper's liner findes alle ofte i makeup- og hudplejeprodukter og er fri for noget skadeligt. Den tilsatte ingrediens, der får lineren til at fungere, er jernoxid, som er en helt sikker ingrediens.

Vi har faktisk en lookbook her på hjemmesiden, hvor du kan sammenligne og beslutte dig for, hvilke øjenvipper der fungerer bedst for dig!

Vi tilbyder en række forskellige vippestilarter med varierende tykkelse og længde. Der er 6 små magneter på hver af dem, der kan klippes ned, så de passer til enhver form for øjne og størrelse.

Desværre kan vi kun tillade en rabatkode pr. ordre. Hvis du forsøger at anvende mere end 1 kode på din ordre, anvendes den bedste rabat.

Ja, vi anbefaler, at du anvender mascara og derefter bukker dine øjenvipper med en øjenvippebukker, før du anvender vores vipper, så dine naturlige øjenvipper er mere blandet med vipperne! Vi anbefaler ikke at lægge mascara direkte på de magnetiske vipper, da det vil forvrænge formen af ​​vippen og forkorte vippens levetid.

Påfør et jævnt lag liner, samme tykkelse som magneterne, og sørg for, at det er 80% tørret, før du bruger vores magnetiske vipper for at få det optimale hold! Hvis du genbruger vipperne, kan du have rester af mascara eller eyeliner fast på de små magneter. Hvis du bemærker dette, kan du ridse det af med din negl eller tage makeupfjerner på en q-tip eller en makeupfjerner pen og tørre det forsigtigt af.

Fjernelse er meget lettere med vores magnetiske vipper end den konventionelle øjenvippe-lim-metode. Du skal blot trække de falske øjenvipper væk fra øjenlåget. Hvis du bemærker klumper fra eyeliner eller mascara på magneterne, skal du forsigtigt ridse det af med din negl på hver af magneterne. For at rengøre øjenlåget skal du bruge vandtæt makeupfjerner, micellært vand eller olivenolie.

Alle ordrer behandles inden for 24 timer eller mindre. Hvis du gerne vil redigere eller annullere din ordre, kan du kontakte os på kundeservice@magnetiskevipper.dk eller DM os på @magnetiskevipper inden for 1 time efter ordreplacering for at annullere din ordre.

Vi befinder os på Møgelgårdsvej 4, 1 sal, 8520 Lystrup!